Executive / zakelijk

Wij verzorgen al uw exclusive en zakelijk vervoer, zodat u (of uw klant) uitgerust op uw bestemming aankomt. Een praktijkvoorbeeld is het vervoeren van uw personeel van en naar de luchthavens voor een zakenreis. Tevens halen wij uw (potentiële) klanten op bij de luchthaven, station of andere gelegenheid en brengen wij deze naar uw bedrijf en natuurlijk terug.

Is uw bedrijf actief op meerdere locaties of functioneren uw producten of diensten op diverse locaties dan kunnen wij met uw gast(en) een rondrit maken langs deze praktijksituaties.

Maar heeft uw bedrijf meerdere locaties en reizen uw mensen regelmatig tussen deze vestigingen op en neer? Dan verzorgen wij het vervoer tussen deze locaties.

Geen extra voertuigen meer die ook nog eens net op de verkeerde vestiging staan, geen extra kilometer administratie voor uw werknemers, het gemak van alles in één hand. Vervoer op continu basis, op vaste tijden of op afroep, precies op maat zoals u wenst en natuurlijk flexibel.

Een volgend voorbeeld betreft uw medewerkers die niet op het werk kunnen komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen die tijdelijk niet mobiel zijn door een gebroken been. Zij kunnen uitstekend functioneren op hun werk maar hebben niet de mogelijkheid om daar te komen. Wij zorgen er voor dat uw mensen op tijd op hun werkplek komen en ook weer op tijd thuis zijn. U hebt geen kosten voor een zieke werknemer en deze zijn nog eens productief ook.

Onze auto's beschikken over airconditioning en zijn voorzien van de modernste communicatie- en navigatieapparatuur.