Rolstoelvervoer

Aan het vervoer van mensen met een beperking worden steeds hogere eisen gesteld. Daarom besteden wij extra zorg en aandacht aan de voorzieningen in onze voertuigen. Wij beschikken over een rolstoelbus waarin rolstoelen en hun medepassagiers veilig vervoerd kunnen worden.

Ook milieu en comfort spelen een steeds grotere rol. Daarom zijn wij ook in het bezit van een Volkswagen Caddy uitgerust voor het vervoer van rolstoelpassagiers. Deze compacte auto bied ruimte voor 1 passagier in een rolstoel maar ook nog een vier extra passagiers. Veel efficiënter in brandstofverbruik dan een grote rolstoelbus en door de Bluemotion technologie van volswagen met het "start - stop" systeem en roetfilter veel beter voor het milieu,

Wij bieden de mogelijkheid om meerdere minder validen te vervoeren. Onze bus biedt plaats aan 4 rolstoelen of ten hoogste 8 passagiers. Natuurlijk voldoet ons rolstoelvervoer aan de code VVR (Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden). Dit betekend onder meer dat onze chauffeurs een speciale opleiding hebben gevolgd, in het bezit zijn van een EHBO diploma en in hun rijgedrag rekening houden met de bijzondere behoeften van de passagiers.

Onze auto is voorzien van een moderne liftinstallatie en een veilig rolstoel vastzet systeem. Wij verzorgen zowel privé-ritten als ritten voor (particuliere) zorgverzekeringen.