Chauffeursdiensten

Taxi de Vocht biedt u ook de mogelijkheid voor het inhuren van professionele chauffeurs. Bent u wel in het bezit van een eigen voertuig maar wilt of kunt u deze niet zelf besturen dan hebben wij de oplossing. U wordt vervoerd in uw eigen vertrouwde omgeving en komt toch uitgerust op uw bestemming aan. De mogelijkheid is ook om uitsluitend uw auto van A naar B te laten brengen zodat u erover kunt beschikken terwijl u ergens anders arriveert dan waar u hem achtergelaten hebt.

Autoverhuur

Voor het huren van een 8 persoons bus kunt u bij ons terecht. Met de hele familie of vrienden op stap en zelf rijden dan bent u ineens met 9 personen op uw bestemming. Let wel! Wij hanteren strikte voorwaarden voor het huren van deze bussen om de kwaliteit en veiligheid te garanderen. Neem contact met ons op voor deze voorwaarden.

Trouwauto verhuur

Taxi de Vocht biedt u ook de mogelijkheid voor het inhuren van een trouwauto. U wordt op "de mooiste dag" vervoerd in uw droomauto met bijbehorend chauffeur.

Pakketvervoer

Moet u met spoed of met regelmaat pakketten of post verzenden, ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Met de stiptheid van een taxi wordt uw bestelling vervoerd.