Zittend ziekenvervoer

Wij verzorgen het vervoer dat vergoed wordt door uw ziektekostenverzekeraar, bijvoorbeeld voor bezoek aan huisarts, fysiotherapeut of ziekenhuis. Ons werkgebied is over een groot gebied verspreid, bijvoorbeeld: Gemeente Oss (Ravenstein, Overlangel, Neerloon, Keent, Herpen, Koolwijk,Huisseling, Neerlangel, Demen, Dieden Deursen-Dennenburg, Haren, Megen, Macharen, Berghem, Oss), Gemeente Lith (Oijen, Lithoijen, Teeffelen, Lith, Maren-Kessel, Het Wid) Gemeente Landerd (Schaijk, Reek, Zeeland), Gemeente Grave (Grave, Escharen), Gemeente Wijchen (Wijchen, Hernen, Niftrik, Bergharen) maar ook voor alle andere gemeenten en plaatsen kunt u bij ons terecht.

Voor vele ziektekostenverzekeraars zijn wij contractant en mogen daardoor voor hen het zittend ziekenvervoer verzorgen. Ook wanneer uw zorgverzekeraar aangeeft dat wij geen contract met hen hebben kunnen wij in bijna alle gevallen toch het vervoer verzorgen zonder meerkosten. Wanneer u gebruik wilt maken van dit aanbod, kunt u het beste contact opnemen met ons. Wij zullen u dan uitgebreid informeren over hoe het zittend ziekenvervoer in zijn werk gaat en waar u als patiënt rekening mee moet houden. Uiteraard zullen wij u zoveel mogelijk proberen te helpen, bijvoorbeeld met het regelen van zaken als het aanvragen van een machtiging voor het vervoer.

Ook voor personen die gebruik maken van een rolstoel kunnen wij een oplossing bieden. Speciaal uitgevoerde voertuigen brengen u daar waar u wezen moet.

Lees voor meer informatie over ziekenvervoer de aanvullende informatie.

In het kader van de nieuwe privacy wet is het voor ons een stuk moeilijker geworden om u te helpen met de aanvraag voor een machtiging. Wij hebben zeer beperkt de toegang tot uw persoonlijke gegevens. Wij verwijzen u dan ook in eerste instantie naar de website en klantenservice van uw zorgverzekeraar.

Mochten er vragen zijn of hebt u hulp nodig kunt u contact met ons op nemen.

Taxi de Vocht zorgt ervoor dat u onbezorgd thuis of op uw bestemming arriveert.