Zittend ziekenvervoer

Wij verzorgen het vervoer dat vergoed wordt door uw ziektekostenverzekeraar, bijvoorbeeld voor bezoek aan huisarts, fysiotherapeut of ziekenhuis. Ons werkgebied is over een groot gebied verspreid, bijvoorbeeld: Gemeente Oss (Ravenstein, Overlangel, Neerloon, Keent, Herpen, Koolwijk,Huisseling, Neerlangel, Demen, Dieden Deursen-Dennenburg, Haren, Megen, Macharen, Berghem, Oss), Gemeente Lith (Oijen, Lithoijen, Teeffelen, Lith, Maren-Kessel, Het Wid) Gemeente Landerd (Schaijk, Reek, Zeeland), Gemeente Grave (Grave, Escharen), Gemeente Wijchen (Wijchen, Hernen, Niftrik, Bergharen) maar ook voor alle andere gemeenten en plaatsen kunt u bij ons terecht.

Voor vele ziektekostenverzekeraars zijn wij contractant en mogen daardoor voor hen het zittend ziekenvervoer verzorgen. Wanneer u gebruik wilt maken van dit aanbod, kunt u het beste contact opnemen met ons. Wij zullen u dan uitgebreid informeren over hoe het zittend ziekenvervoer in zijn werk gaat en waar u als patiënt rekening mee moet houden. Uiteraard zullen wij u zoveel mogelijk proberen te helpen, bijvoorbeeld met het regelen van zaken als het aanvragen van een machtiging voor het vervoer.

Ook voor personen die gebruik maken van een rolstoel kunnen wij een oplossing bieden. Speciaal uitgevoerde voertuigen brengen u daar waar u wezen moet.

Lees voor meer informatie over ziekenvervoer met de taxi deze folder, of als u geen PDF kunt openen kunt u hier hier de tekst van de folder lezen.

Hieronder kunt u het aanvraagformulier van de twee grootste zorgverzekeraars downloaden (PDF):

Voor het aanvraagformulier zittend ziekenvervoer van CZ groep klikt u hier.
Voor het aanvraagformulier zittend ziekenvervoer van VGZ groep klikt u hier.
Voor het aanvraagformulier zittend ziekenvervoer van Salland groep klikt u hier.
Voor het aanvraagformulier zittend ziekenvervoer van DeFriesland groep klikt u hier.
Voor het aanvraagformulier zittend ziekenvervoer van Turiën&co klikt u hier.
Voor het aanvraagformulier zittend ziekenvervoer van ONVZ klikt u hier.
Voor het aanvragen van een machtiging bij Achmea belt u 0900-23 02 340.

De meeste merken zorgverzekeraars vallen onder deze verzekeraars. Mocht er onduidelijkheden of vragen zijn kunt u bellen met de klantenservice van uw zorgverzekeraar of contact met ons op nemen.

Taxi de Vocht zorgt ervoor dat u onbezorgd thuis of op uw bestemming arriveert.